tiistai 27. syyskuuta 2016

Uusi asukas.. - A new tenant..

Kertun ja Reijon sukulaistyttö Lotta saapui vierailulle.. Poppoo tuli siihen lopputulokseen, että ahkeralle tytölle olisi nyt tarvetta sillä Kerttu ja Reijo eivät enää nuorene ja apu huushollin ylläpidossa olisi tervetullutta. 
Kerttu päätti, että Lotta saa huoneen yläkerran vintistä. Huoneessa olevat kangaspuut vievät kovasti tilaa ja ne pitää varmaan siirtää, ellei Lotta niillä innostuisi kutomaan :-) . 
Kertun ja Reijon kissa Nauku, on varsin innostunut uudesta tuttavuudesta ^_^ .
***
Kerttu´s niece Lotta arrived to a brief visit.. Kerttu and Reijo had an idea that Lotta should stay for a while. They gave her a room from attic. 
Kerttu and Reijo´s cat Nauku was very excited of their new guest ^_^ ...

Kuvan nuket ovat Taru Astikaisen taidolla tekemät <3 !
***
The dolls in the picture are elaborately made by Taru Astikainen <3 !
 <3 <3 <3


5 kommenttia:

 1. Kaunis Lotta ❤️...ihanat neuleet hänellä 😊...ompa ihana, kun Lotta sai jäädä asumaan Kertun ja Reijon luokse ja sai oman huoneen vintiltä ❤️😊....ihanat kuvat ❤️

  VastaaPoista
 2. Kaunis Lotta ja aivan ihanat vaatteet ja tuo kuvioneule on tosi ihana...tulihan hehkutusta:), mutta mitäpä sitä muutakaan voi sanoa noin kauniista nukesta.

  VastaaPoista
 3. Kaunis Lotta. Ja niin kodikasta tuolla talossa... ja mikä ihana neulepusero Lotalla onkaan! Vaikka kyllä noi muutkin neuleet on söpöjä. Kiva alkaa seuraamaan mitä talossa tapahtuu nyt, kun Lotta tuli asumaan.

  VastaaPoista
 4. Ihastuin Lotan vaatteisiin ja keittiön tunnelmalliseen sisustukseen.

  VastaaPoista
 5. Preciosa Lotta y esos jerseys maravillosos!!!
  Besos.

  VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !