lauantai 6. elokuuta 2016

Syksyn tuulet puhaltaa.. - Never say never..

Kevät tuli ja meni.. Ollaan jo saavuttu kesän loppupuolelle. Kelit ovat olleet suotuisat ja lämpöä riittänyt. Puutarhassa oli kesän kynnyksellä työtä yli oman tarpeen, mutta työ palkitsi tekijänsä. Istuttamani jaloruusut kukkivat runsain kukinnoin, kasvihuone on pullollaan pian kypsyviä tomaatteja. On ollut ihana hakea yrtit ja salaatit omasta maasta tuoreeltaan ruokapöytään. Perennapenkit rehevöityvät niin, että pihassa oleva suihkulähdeallaskin hävisi kasvustojen keskelle :-) . 
Olen viime päivinä pohtinut josko kuitenkin jatkaisin tätä bloggailua... Vaikkakin keväällä tuntui, että aika vaan ei riitä. Olen kuullut myös sanottavan miten blogi avaa tähän harrastukseen aivan omanlaisensa maailman. Onhan tuo totta, että yksi tai kaksi kuvaa facebookin virrassa raapaisee vain hieman sitä pintaa jonka harrastus kätkee sisäänsä. Myös tutoriaaleja on kiva silloin tällöin jakaa jos jokin kiva idea jalostuu mielessä joka voisi muitakin ilahduttaa. 
Kyllä se kaipuu tänne on herännyt myös sen myötä kun on käynyt ihastelemassa teidän muiden harrastajien kauniita ja inspiroivia kuvia nukkekodeista, niiden elämästä sekä uusista projekteista. 
Koitan pikkuhiljaa heräillä tästä kesän mittaisesta miniatyyrihorroksestani ja palailla Mökkikujan asukkaiden kera tänne bloggerin puolelle. 
Toivotan kaikki tervetulleiksi seuraamaan minipuuhastelujani ja moikkaamaan Mökkikujan asukkaita <3 ! 
Te ihanat lukijat olette tämän kaiken suola ja kannustavat kommentit aiempiin postauksiin ovat antaneet iloa ja inspiraatiota harrastuksen parissa <3 !
<3 Kiitos teille <3

***

The summer has almost turned into autumn.. The weather has been sunny and warm. 
I was very busy with gardening and all the projects outdoors. The phrase, the work rewards it´s author, was true. The flower beds are beautiful lush, tomatoes in the greenhouse are almost ripe and the pink roses that I planted blooms profusely.
I have been planning to start writing this blog again now when summer tasks are done and I have more time and inspiration to make miniatures. And to be honest, I missed writing this blog. A bit by bit, I try to start writing again and update all the new things and changes that has happened in the Cottage Alley :-) .
I wish you all a warm welcome to follow my blog also in future <3 !
You readers are the heart and soul of blogging and all the lovely comments that I´ve had has given so much inspiration to carry on <3 !
<3 Thank you all <3

10 kommenttia:

 1. Onpa kiva kun jatkat blogiasi. Onhan se selvä, että blogissa voi paljon laajemmin kertoa tekemisistään. Ja onhan blogeja hauskempi lukeakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kuulla, että olet tykännyt lukea blogiani <3 ! Kiitos paljon kannustuksesta ja tervetuloa jatkossakin kurkistamaan Mökkikujan kuulumisia <3 !

   Poista
 2. Ihanata kun jatkat <3 sinun inspiraatiosi on minunkin inspiraationi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Sydämelliset kiitokset Teijuliini <3 ! Tervetuloa seuraamaan Mökkikujan uusia käänteitä ja ihanaa syksyn aikaa <3 !

   Poista
 3. Ihana Karoliina ❤️....juu ehottomasti tänne blogiin juttuja, mutta silloin kun jaksaa ja on sellainen fiilis, että NYT ��. Ei saa olla pakolla tehtyä....silloin se ei ole enään kivaa ja tämä harrastus on juuri sitä kivaa ja ihanaa tekemistä, mistä nautitaan ja saadaan voimaa ��. Oikein inspiroivaa ja ihanaa syksyä sinulle Karoliina ��❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sanoistasi Teija <3 ! Samaa mieltä olen, että tämä on sellainen harrastus, että sen pitää tulla suoraan sieltä sydämestä koska silloin se antaa sitä aitoa iloa ja tekemisen riemua <3 ! Ihanaa syksyä myös sinulle ja tervetuloa seuraamaan Mökkikujan uusia käänteitä ^_^ <3 !

   Poista
 4. Voi kun mukava uutinen! Tykkään blogeista. Niihin voi myös aina palata ja jutut löytyvät mukavasti.
  Itselläkin välillä piiiitkät päivitysvälit, mutta mitäs sen sitten väliä.
  Oi että, täällä ollaan valmiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Anne <3 ! Kiitos kivoista ja kannustavista sanoistasi ja tervetuloa seuraamaan Mökkikujan tulevia kuulumisia :-) <3 !

   Poista
 5. Kiitos kun jatkat blogiasi! Blogia on kiva seurata ja palata myöhemminkin, mutta fb:iin kaikki hukkuu suureen massaan, eikä kaipaamaansa juttua enää löydä vaikka miten kaivelisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että kun kerran jotakin fB:ssa julkaisee niin kyllä se häviää lopulta sinne postausten virtaan eikä sitä enää helposti löydä jälkeenpäin. Kiitos sinulle Merja kannustuksesta ja tervetuloa kurkistamaan Mökkikujan kuulumisia <3 !

   Poista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !