keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Pullip -Innocent world fraulein- ...

 Saanko esitellä uusimman hankintani, Pullip-nuken -Innocent world fraulein- <3
Yksi Pullip minulta jo löytyykin, Tiphona :-) . Nyt hän sai ystävän!
Nimesin uusimman Pullip-nukkeni "Fanniksi" 
Fannilla oli mukanaan upeat vaatteet, mutta ajttelin, että hän kaipaa jotain mukavampaa ylleen ^_^ .
Nukella oli sylinterin muotoiset kiehkurat, mutta ennakoin hieman ja ajattelin selvittää ne tässä vaiheessa ennen kuin ne huovuttuisivat niin, että hiuksia ei saisi enää mitenkään selvitettyä! 
Veikkaisin, että setvin kutreja miltei kolmisen tuntia ja jouduin hieman napsimaan latvoista mittaa pois. Nyt tukka on kaunis ja sen saa tarvittaessa kammattua...
***
May I introduce you my latest purchase, Pullip "Innocent world fraulein" <3
I have one Pullip doll already, Tiphona,  and now she has a friend :-) .
I named this new doll "Fanni". She had a gorgeous dress, hat, purse and shoes but I thought she needed something more casual to wear...
Her hair had cylinder shape curls but I decided to straighten them out. I'm sure the hair would have felted badly in time and it wouldn´t look good anymore. It took me almost three hours to solve the hair but now it looks good and I am able to comb it..
<3 <3 <3

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Maalaiskeittiö koossa 1:6 .. - A sixth scale country kitchen..

 Juhannus on nyt juhlittu ja on ollut jokseenkin mukava palata takaisin arkeen.. Olen alkanut rakentamaan taloa Blythe- ja Pullip-nukeilleni olohuoneen suureen lokerikkoon. Tapetointi on valmis ja lattiatkin osittain.. Mieheni asensi hyllyyn led-valaistuksen ja nyt on huomattavasti mukavampi työskennellä sisustamisen parissa :-) . 
Yksi huone on valmis ja se on toisen kerroksen maalaiskeittiö. Kyseisen huoneen sisustus rakentui metallisen vintage-hellan ympärille. Apupöytä ja sininen kaappi ovat käsityönä valmistamiani.
Koko talo tulee noudattamaan tällaista vastaavaa leikkisää ja huoletonta tyyliä.
***
I have started to build a house into a shelf for my 1:6 scale dolls.. I have papered the walls and done the flooring partially. Some furniture sre also in place. My husband assembled led lights into the shelf and now it is much better to make the decorating :-) . 
One room is already done, a country style kitchen in the second floor. The whole idea of this kitchen was built around a blue tin stove. A side table on the corner and a blue cabinet are handmade.
 The rest of the rooms will follow the same kind of playful style..
 "Perunapesä"
***
"A potato hive"

<3 <3 <3

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Merike, Stig ja Kerstin.. - Merike, Stig and Kerstin..

 Suuressa kartanossa on tapahtunut paljon muutoksia sillä Adalminan perhe on muuttanut asumaan ulkomaille.. He vuokrasivat kartanon nuorelle parille, Merikelle ja Stigille. Heillä on pieni tyttövauva, Kerstin. Talo oli heidän muuttaessaan täysin kalustettu joten pariskunnan ei tarvitse juurikaan tehdä muuta kuin pientä pintaremonttia tehdäkseen talosta heille itselleen mieluisan. Keittiö ja ruokailutila ovat jo remontoitu..
***
There has been big changes in my dollhouse Suuri kartano.. Adalmina's family has moved into abroad and they have rented the manor to young couple, Merike and Stig. They have a little baby girl, Kerstin <3 . This house was left furnished and Merike and Stig didn't have to do much renovation.. Kitchen and dining room are already done..

 .. Samaan aikaan Naapuritalossa...
Jasmiina on yksinäinen koska hänen puolisonsa Rikhard on pitkällä työmatkalla. Rikhard on kuitenkin luvannut saapua kotiin juhannukseen mennessä..
***
..Meanwhile in Jasmiina and Rikhards´s Country mansion...
Jasmiina is feeling lonely. Her husband has been on a long business trip but he has promised to come back till midsummer..


Mukavaa juhannus viikkoa kaikille!
***
Have a lovely week everyone!
<3 <3 <3

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Lemmikkirattaat.. - A pet stroller..

 Ostin ebay:stä koottavat 1:6 kokoiset nukenrattaat. Ne näyttivät kovin muovisilta, mutta olin varma, että pienellä tuunauksella saisin lopputuloksesta paremman näköisen.. Lisäsin kankaisia yksityiskohtia ja suojaverkon. Ompelin lisäksi laukun pikkuisille koiratarvikkeille :-) . 
Koiruli näyttää oikein tyytyväiseltä rattaissa ^_^ .
***
I had bought a 1:6 scale stroller from ebay. It was very plastic but I was sure that with a little make over it will turn into cozy pet stroller for my Blythe-dog :-) . I added some fabric details and safety net. I also sew a bag for tiny dog stuff.. 
The dog seems quite happy in there ^_^ .
<3 <3 <3

Murrelle liivi.. - A doggie vest..

 Neuloin Blythe-koiralle pikkuisen liivin. Käytin Venne-lankaa ja 0,8mm puikkoja..
Murre on aikas söpöläinen <3 !
***
I knitted a tiny vest for my Blythe-dog. I used Venne-yarn and 0,8mm weaving needles.
He is such a cutie <3 !


<3 <3 <3

torstai 4. kesäkuuta 2015

Auto Blytheille.. - A car for my Blythe dolls..

 Tein taannoin mielenkiintoisen löydön kirpputorilta.. Ostin tällaisen 1:6 mittakaavaa olevan auton 4 eurolla. Kuskin puolen ovi puuttui ja oli selvää, että autolla oli leikitty ahkerasti. Auto koki totaalisen muodonmuutoksen ja tein pahvista korvikkeen puuttuvan oven tilalle. En ole expertti autojen kanssa, mutta olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen ja uskoisin, että Blythet mielellään kruisailevat uudella autollaan ^_^ . 
***
I made an interesting purchase from fleamarket, a playscale car.. A door was missing from drivers side and it was obvious that car has been played a lot with. Still I decided to buy it and the price was only 4 euros. The car had thorough makeover and I managed to replace the missing door with cardboard substitute. I´m not so good what comes to cars but I was quite satisfied with the result and I think my Blythe dolls will happily drive it ^_^ . Mukavaa pian alkavaa viikonloppua kaikille!
Kaikille Lahteen nukkekotimarkkinoille piipahtaville toivon antoisaa lauantai-päivää ja hyviä löytöjä :-) !
***
I wish a happy weekend to all!
<3 <3 <3