torstai 15. lokakuuta 2015

Funkis-kalusteita.. - Funkkis furniture..

 Vaikka nykyisin pidänkin kovasti shabby chic- sekä rustiikkisesta tyylistä, ovat funkis-huonekalut kovin kiehtovia. Tein tällaisen senkin ja sohvapäydän Suuren kartanon ullakkohuoneeseen. Siinä oli ennen makuuhuone, mutta vuotuisen suursiivouksen lomassa vaihdoin sen paikan kerrosta alemmaksi. 
Öljysin kevyesti huonekalujen pinnat. Se toi puun syyt kivasti näkyviin erityisesti senkistä.
***
Though I´am quite drawn to shabby chic and rustic style nowadays, I do like funkkis style furniture.
I made this sideboard and a coffee table in scale 1:12. They look nice in this particular room. Sofa is also suitable with this kind of style.
These pictures were taken in the attic of my dollhouse -Suuri kartano. There used to be a bedroom but alongside of my annual dusting project I changed it´s place.
I gently oiled the surface of these furniture. It intensifies the shapes of wood grain.
 

 Kaapissa on liukuovet..
***
The sideboard has sliding doors..


 Kaunis kiitos kommenteista aiempiin postauksiin!
Kiva kun piipahdit lukemaan blogiani <3 !
Haluan toivottaa myös uudet lukijat tervetulleiksi!
***
Thank you for the comments in the previous posts!
I would also like to welcome new readers <3 !
<3 <3 <3

 

8 kommenttia:

 1. Hienot kalusteet! Öljytty pinta näyttää sopivan näihin kalusteisiin. Tykkään erityisesti pöydän kivasta muodosta ja jaloista.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttävät! Itsekin olen alkanut arvostaa tämän tyylisiä kalusteita viime aikoina.

  VastaaPoista
 3. Se onkin mielenkiintoista miten yks kaks voikin jokin juttu viehättää silmää ihan kamalasti ja sitten taas toinen - kun on monta projektia voi vaihdella sen mukaan mikä milloinkin inspiroi. Nämä sinun talot ja sisustukset on vaan niin.... niin, eipä tässä sanoja taas löydy. huokaisee hän

  VastaaPoista
 4. Muy bonito conjunto,el aparador es genial!!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 5. Yritin kerran jo kommentoida, mutta ei onnistunut, toivottavasti tällä kertaa. Hieno sohvapöytä, mutta olisi kohteliasta mainita mistä idea on peräisin, kun kyseessä on ainutlaatuinen esine. Olet selvästi lukenut minun blogiani Mirkan miniatyyrit, koska pöytä muistuttaa lähes yksi yhteen minun tekemääni, johon ei edes ollut mallia oikeassa elämässä, vaan kehitin sen aivan omasta päästäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka kommentistasi <3 ! Luen kyllä blogiasi, kuten monen muunkin blogia. Löydän paljon inspiraatiota muiden blogeja lukemalla kuten toivon oman bloginikin tuovan inspiraatiota ja ideoita muille. En oleta itse, että nimeni tai blogini mainitaan jos sieltä on löytynyt jokin kiva idea. En myy tekemiäni huonekaluja kuin satunnaisesti, enkä sillonkaan koskaan muiden ideoihin pohjautuvia. Tämä on henkilökohtaiseen käyttööni tullut pöytä. Muistuttanen kuitenkin, että netistä löytämieni kuvien perusteella kyseinen jalkojen malli kultaisilla yksityiskohdilla löytyy 1:1 kokoisista kalusteita entuudestaan. Pöydän malli+muoto on toki hienosti sinun toimestasi yhdistetty hienosti tähän ajatukseen.

   Poista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !