torstai 23. heinäkuuta 2015

Hääpäivän suunnitelmat kariutuvat.. - The wedding anniversary plans are cancelled..


Jasmiinalla ja Rikhardilla on tarkoitus viettää 1-vuotis hääpäiväänsä romanttisissa merkeissä. Lapsetkin olisi tarkoitus viedä hoitoon naapurin Merikelle.. Jasmiina sovittaa ylleen hempeän vaaleanpunaista mekkoa ja asettelee hiukset kokeeksi nutturalle, ihan kuten silloin vuosi sitten vihkitilaisuudessa <3 .
***
Jasmiina and Rikhard are going to celebrate their first wedding anniversary. Jasmiina is fitting her lovely pink dress that she is going to wear next day when the couple is going to celebrate.
 


Seuraavana aamuna Jasmiina kokee miten huono olo vyöryy hänen ylitseen! Ruoka ei pysy sisällä ja häntä huimaa hetken niin, että Rikhard taluttaa hänet takaisin sänkyyn ja peittelee viltin alle lepäämään.
Hääpäivän suunnitelmat jouduttiin perumaan. Rikhard soitti Merikelle ja Stigille ja kertoi ikävän uutisen. Lapset jäivät kotiin ja talo oli hetken kovin hiljainen...
Samaan aikaan Mökkikujan toisessa päässä Rosalinda ja Paul ovat kulkemassa kohti Jasmiinan ja Rikhardin kartanoa... Mitä ihmettä!!!? He ovat lastenvaunujen kanssa liikkeellä??
***
Next morning Jasmiina is feeling sick and she is suffering dizziness. Rikhard helps her back into bed to rest.
 The wedding anniversary plans are now cancelled and the house is suddenly very quiet..
In the meantime Rosalinda and Paul are heading towards Jasmiina and Rikhard´s house. They are pushing baby pram, WHAT!!?


Rosalinda vietti Pari vuotta Englannissa. Hän toimi siellä kätilön hätäapulaisena yöaikaan, mutta päätoimisesti hän oli lastentarhanopettaja. Hän tutustui siellä Pauliin ja lopulta he muuttivat tänne asumaan..
Paul tiesi, että Rosalinda ei voisi koskaan saada omia lapsia. Kuitenkin rakkaus voitti siitäkin huolimatta ja heidät vihittiin maistraatissa. He ovat rakentaneet hulppean talon Mökkikujan päähän ja päässeet jo asumaankin taloon vaikka kaikki on vielä kovin keskeneräistä.. Työmiehet jäivät tekemään töitä pariskunnan matkatessa Englantiin vielä kerran. Takaisin tullessaan he eivät olleet enää kaksin vaan heillä oli mukanaan 1-vuotias Nathan-vauva <3 .
Parin toive oli nyt toteutunut adoption myötä <3!
***
 Rosalinda lived two years in England. Mainly she worked as a kindergarden teacher but sometimes she helped a local  midwife in the night time. She met Paul and they were married in a register office. They have moved permanently to live in Mökkikuja.
Paul always knew that Rosalinda can't have a child of her own but despite of that love conquered all <3 ! They have build a lovely house and though it is still under construction they are living there. The couple was in a brief visit to England and when they came back they had a little 1-year old baby boy Nathan with them. After adoption their dream has come true. 
They are a family now <3 !


Rosalinda ja Paul saapuvat perille ja Rikhard on heitä vastassa yllättynein ilmein, sillä hän ja Jasmiina eivät olleet tietoisia tästä hellyttävästä "tuliaisesta" jonka he toivat mukanaan Englannin vierailulta ^_^ . 
Rikhard kertoo Rosalindalle Jasmiinan olevan huonovointinen, syytä hän ei tiedä. Toivon mukaan ei kuitenkaan mitään vakavaa...
***
Rosalinda and Paul are now in their destination, in Jasmiina and Rikhard´s residence.. Rikhard is seemingly surprised when he opens the door. He had no idea that the couple had this cute "souvenir" with them after coming back from England ^_^ .
Rikhard warns Rosalinda that her sister Jasmiina is not feeling well and that he doesn´t know what is wrong..
Hopefully nothing serious...
 


Miehet menevät juttelemaan olohuoneeseen ja Aliina riemuitsee tätinsä seurasta keittiössä ja he laittavat samalla pientä purtavaa valmiiksi Jasmiinaa varten.
***
Men goes to the livingroom for a chat. Aliina is enjoying a company of her auntie Rosalinda in the kitchen. They are preparing something to eat untill Jasmiina wakes up.


Jasmiinan herättyä Rosalinda menee ensin yksin kertomaan uutiset siskollensa.
Jasmiina on niin onnellinen siskonsa puolesta <3 !
Lopulta koko porukka nousee yläkertaan katsomaan Jasmiinaa ja Rikhard huomaa Sohvinkin jokeltelevan pinnasängyssä. Tyttö heräsi päikkäreiltä :-) .Lopulta Jasmiina kokee olonsa hieman vahvistuneen ja he menevät olohuoneeseen keskustelemaan. Kaikki ovat aluksi kovin vakavan näköisiä koska Jasmiina kertoo hänellä olevan uutisia.. Tietoa ei kuulemma enää voi salata ja sen on tultava julki.
Kaikki katsovat vakavina ja pelkäävät asioiden olevan huonosti. Rikhard varautuu mielessään pahimpaan. Hänen puolisonsa käytös on ollut jokseenkin poikkeavaa viime aikoina ja Jasmiina ei ole ollut oma energinen itsensä..
Jasmiina paljastaa uutisensa...
<3 VAUVAUUTISEN <3
Tulevaa Joulua vietettäisiin sitten jo viisihenkisen perheen voimin ^_^ <3 !
*** 
Finally Jasmiina is feeling better and they go to talk in the livingroom.
She says that there is something that she has to tell and it can´t be kept as a secret anymore!
Everyone looks very worried and scared that something actually is very wrong!
Rikhard is preparing for the worse because he has been aware that her wife has not been her vivacious self lately..
Jasmiina reveals the secret...
<3 She is pregnant <3
Next Christmas they will have a new family member ^_^ <3 !
Hämmennys ja vakavat ilmeet vaihtuvat riemuun ja onnen toivotuksiin! Paul taputtaa hämmentynyttä Rikhardia olalle ja Rosalinda käy heti halaamaan siskoaan. Aliina on myös ilahtunut tulevasta pikkusiskosta tai veljestä :-) . Sohvi ei vielä ymmärrä mistä on kyse.. 
Kaikki kääntyi sittenkin parhain päin vaikka alkuperäiset hääpäiväsuunnitelmat kariutuivatkin <3 !
***
Confusion and the serious faces are turned into joy and happiness! Paul congratulates visibly confused expectant father. Aliina is also enthusiastic about her becoming little sister or brother :-) . Sohvi has no clue what is all this fuss around her  ^_^ .
Everything turned out just fine though the original anniversary plans were cancelled <3 !
<3 <3 <3
 


4 kommenttia:

 1. Hieno tämä sinun tarinasi. Oli tosi mukavaa lukea sitä ja seurata juonta kuvien kanssa. Joskus olen itsekin ajatellut kirjoittaa tarinaa muistojeni talosta, mutta se on kuitenkin aina jäänyt. Täytyypä miettiä uudelleen. Josko sittenkin...

  VastaaPoista
 2. Ihana tarina kuvineen ❤️ ihanaa, kun tulee uusia vauvoja ❤️ nyt jännittyneenä ootetaan kumpi sieltä tulee 😄

  VastaaPoista
 3. Kyllä näitä tarinoita on hauska lukea. Ja kuvia katsoa.

  VastaaPoista
 4. Ihana vauvauutinen! Kauniin hääpuvun lisäksi on nukeillasi muutenkin tosi kivoja vaatteita.

  VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !