sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Raparperipiirakan leivontaa.. - Baking rhubarb pie..

Jasmiina heräsi jo aikaisin aamulla ja haki puutarhasta raparperin varsia.. Pian talon valtasi herkullinen vastaleivotun piiraan tuoksu. Raparperisato oli ilmiömäisen suuri tänä vuonna joten loput varret oli syytä kuoria, pilkkoa ja pakastaa jotta ne voisi hyödyntää myöhempää käyttöä ajatellen! 
Maalaiskartanon rouva soi työn lomassa itselleen ensimmäisen palan maistiaisena... Eihän tyhjällä vatsalla olisi urakkaa jaksanut jatkaa ;-) ...
***
Jasmiina woke up early and she went to pick rhubarb stalks from the garden.. Soon there was a delicious scent of freshly baked pie around the house. The rhubarb harvest was enormous this year and the rest of the stalks was peeled, cutted and freezed for further use! 




Aurinkoista sunnuntaita kaikille !
***
Have a lovely sunday everyone!
<3 <3 <3

7 kommenttia:

  1. Ihana piirakka ja ihana leipuri - täytyy tästä lähteä leipomishommiin, nam!

    VastaaPoista
  2. Ihania nuo sinun raparperijuttusi. Niin taidokkaasti tehtyjä, jotta ei uskoisi maineiksi

    VastaaPoista
  3. Herkullista raparperipiirakkaa ja niin aidon näköistä!

    VastaaPoista
  4. Voi ei, nyt on mentävä ostamaan raparperia, Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  5. Que maravilla de ruibarbo,el pastel se ve delicioso!!!!
    Besos.

    VastaaPoista
  6. oi, ihanaa raparperipiirakkaa. Melkein tuoksun tuntee ja vesi nousee kielelle.

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !