tiistai 12. toukokuuta 2015

Matto valmistui.. - Embroidered carpet..

Ostin  n. vuosi sitten Doloresista tällaisen mattokitin jossa tuli mukana aida-kangas, langat, neula, kirjontakaavio ja ohjeet. Kitti oli englanninkielinen, mutta hyvin selkeä ja toteutettavissa oleva. Saattoi välillä kulua pitempiäkin aikoja jolloin matto vain odotti pistelijäänsä käsityöpussukassa, mutta sain kuin sainkin sen valmiiksi :-) ! Tilasin maton innoittamana ebay:sta kirjan joka käsittelee kirjontatöitä sisältäen monenlaisia ohjeita kaavioineen. 
***
About a year ago I bought this dollhouse carpet - embroidery kit. It contained a fabric, threads, needle, chart and thorough guide. There were times when I had none inspiration to carry on the project but finally I had it done :-) ! Inspired by this carpet I bought a book from ebay that includes lots of embroidery charts and good tips.
<3 <3 <3

4 kommenttia:

  1. Ihailen mattoasi kovasti. Itselläni ei riitä kärsivällisyyttä näihin pistelyhommiin. Olen kyllä ostanut samaisen kirjan joskus ja tehnyt jotain pieniä töitä, mutta tämä ei ole ollenkaan minun juttuni.

    VastaaPoista
  2. Gran trabajo!!! Una alfombra preciosa!!!
    Besos.

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !