sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Isovanhempien kesämökki... - Grandparents Summer cottage...

Mummu ja pappa ovat myyneet kartanonsa ja muuttaneet kotoisaan ympärivuoden asuttavaan kesämökkiin.. Mökki on kooltaan hyvin pikkuinen, mutta se riittää hyvin pariskunnalle ja heidän irtaimistolleen. Sisustus henkii 70-lukua niin värien kuin esineidenkin puolesta.
***
Grandma and grandpa sold their mansion and moved into this cozy Summer cottage.. Despite of the name of this house it is actually inhabited all year round. The space is very limited but it is just enough for this elderly couple. The house exudes bright colours and 70´ spirit. 


Mökin kruunaa pienet yksityiskohdat joista monet ovat syntyneet taitavien miniatyristien kätösistä <3 ! Nimimuistini on sangen huono joten en mainitse erikseen tekijöiden nimiä, mutta moni varmasti tunnistaa tuttuja esineitä, mahdollisesti itse tekemiäänkin :-) . Vaikka tykkään kovasti kokeilla uusia asioita ja näperrellä monenmoista niin minusta on ihana keräillä myös muiden miniatyristien tekemiä esineitä <3 ...
***
This cottage is full of lovely details and most of them are handmade by other talented miniature artists <3 . Because I am very poorly at remembering peoples names, I won´t mention names separately.. Though I love this miniature hobby and it consists lots of diy, I value all the tiny treasures that I have purchased from other miniature artists <3 !






<3 <3 <3

2 kommenttia:

  1. Kissa nyppii peittoa pyytäen kaveria päiväunille ❤️ Ihana!

    VastaaPoista
  2. Me encanta la combinación de colores que has hecho. Es acogedora y alegre.

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !