sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää! - Happy Mother's Day!

 Äitinä oleminen ei ole vain biologiaa. Se on elämänmittainen matka joka pitää sisällään niin iloa kuin kyyneleitäkin. Äitiys on myös lahja jota ei koskaan tule pitää itsestäänselvyytenä.
Tämän hieman erilaisen äitienpäiväpostauksen myötä haluan toivottaa ihanaa äitienpäivää kaikille äideille <3 !
***
Being a mother is not just biology. It is a lifetime journey that includes both joy and tears. Motherhood is also a gift that never should be taken for granted.Here is my different kind of mothers day post that I want to share with you. 
I also want to wish a happy Mother´s Day to all moms <3 !
 
Äitienpäivänä tarjoillaan yleensä kakkua tai muita leivonnaisia.. Tein hieman sopivia välineitä 1:6 leivontaan. Tämä apupöytä tarvikkeineen päätyi Blythelään ja tytöt varsin reippaasti ryhtyivät tuumasta toimeen :-) . 
***
Cake is a very common thing in Mother´s Day.. That inspired me to craft some baking supplies in 1:6 scale. This table with all the supplies was placed to Blythe dollhouse. The girls took from reflection to action right away :-)


 Tytöt rakastavat kovasti pikkuisia lemmikkejään ja he viettivät yhdessä sunnuntaita syöden monenlaisia herkkuja <3 .
***
The girls love their pets very much and they are spending this sunday together eating many delicious treats <3 .<3 <3 <3

2 kommenttia:

  1. Oi miten mahtavia leivontavälineita ja heti pääsivät testiin ja noi tikkarit <3 Mii laik <3 Aurinkoista äitienpäivää myös sinulle Karoliina <3

    VastaaPoista
  2. Ihan tässä vesi kielelle tirahti kun näitä kuvia katseli :P Hyvää äitienpää! <3

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !