torstai 26. maaliskuuta 2015

Rustiikkinen maalaiskartano.. - Rustic country mansion..

Blogini on ollut poissa käytöstä hetken aikaa. Koin jonkinasteisen burnoutin ja olen hiljalleen kerännyt voimia. Lepääminen on minulle vaikeampaa kuin osaan kuvitella ja ennusmerkit loppuunpalamisesta ovat olleet nähtävissä kauan jo kauan sitten. Kaikesta huolimatta tämä ihana harrastus tulee olemaan osa toipumisprosessia <3 .
Olen tällä välin rakennellut tällaista rustiikkista maalaistaloa. Tämä on ollut mieluisa projekti minulle. Tässä muutama kuva kera hyvän viikonlopun toivotuksen <3 !
***
My blog has been out of use for a while. I experienced some degree of burnout, and I slowly gathered forces. Resting is more difficult for me than I can imagine, and the earliest signs of burnout have been seen in a long long time ago. Nonetheless, this wonderful hobby will be part of the recovery process <3.
In the meantime I have been building this rustic farmhouse. This has been a pleasant project for me. Here are a few picture with good wishes for the weekend <3!

<3 <3 <3

19 kommenttia:

 1. Preciosa decoración. Me encanta también el exterior de la casa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muchas gracias por tu amables palabras <3
   Un cordial saludo.
   -Karoliina-

   Poista
 2. Your house has so much rustic charm! I love the exterior. It's a beautiful house. And all your walls are aged to perfection. I'm glad you are back o your blog! I hope you get many new ideas to share with us.
  hugs♥,
  Caroline

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana ❤️ niin ihania kuvia ❤️ mii laik ❤️😄

  VastaaPoista
 4. Tämä kartano on niin täynnä tunnelmaa! Ihana. Ja kiva, kun aloit taas blogatakin, vaikka kyllä facessakin on ollut kiva seurata kuviasi ja touhujasi... kumpa minäkin nyt pian pääsisin taas vauhtiin... Koitahan jaksella, tunnen hyvin tuon loppuunpalamisen itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi Alexandra <3 ! Toivon myös sinulle paljon aurinkoisia kevätpäiviä ja inspiraatiota nukkekotiharrastukseesi <3 !

   Poista
 5. Ihanaa, että tulit takaisin <3
  Kauniisti vanhennettu talo!

  VastaaPoista
 6. Upean näköinen kartano. Toivottavasti toipuminen pääseen nopeasti vauhtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida <3 !
   Hiljaa hyvää tulee ja tuleva kesäkin varmaan auttaa toipumisessa mukavasti. Avun hakeminen ja faktojen myöntäminen niin itselleen kuin muillekin on ollut suuri askel.

   Poista
 7. Voi miten kaunis talo niin ulkoa kuin sisältä.

  VastaaPoista
 8. Voimia!!! Aivan älyttömän kaunis talo <3

  VastaaPoista
 9. Es una casa rústica maravillosa,me encanta sobre todo el exterior,has hecho un gran trabajo!!!!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, että olet päättänyt jatkaa bloggailua ja nukkekotiharrastusta uuden talon myötä. Minä ehdinkin jo miettiä, että mitä on mahtanut tapahtua, kun huomasin, että blogejasi ei jossain vaiheessa enään ollut. Sinä olet niin mahdottoman tuottelias ja taitava tekijä ja ymmärrän kyllä, että kova sisäinen tekemisen palo voi johtaa jonkinasteiseen loppuunpalamiseen. Tiedät varmaan sen itsekin, että olet taidoillasi monelle harrastajalle esikuvana ja innoittajana. Sinulla näyttää riittävän sisustusideoita ja tuloksia on mukava ihastella. Toivon Sinulle voimia ja keväisiä päiviä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !