tiistai 25. helmikuuta 2014

Perhoskämmekkä ja pantterikämmekkä...

Orkideat ovat ajattomia ja aina yhtä kauniita ja koristeellisia kasveja. Olen tehnyt aiemmin yhden orkidean ja nyt tein sapluunat terälehtiä varten jotta voin myöhemminkin tehdä näitä lisää kun iskee sopiva inspiraatio :-D . Tein tällä kertaa perhoskämmekän ja pantterikämmekän. Mallia otin Orkideakirjasta jossa oli aivan ihastuttavia kuvia! 
***
 Pantterikämmekkä...
 Perhoskämmekkä...
 Tänä aamuna tein kolme leikkohortensiaa. Vihertäväkukkainen lajike jotenkin kiehtoi ja sopii hyvin tuon mustan maljakon seuraksi. Maljakko on ostettu Doloresista.
<3<3<3

maanantai 24. helmikuuta 2014

Viherkasveja isoon tilaan...

Aloitin noin viikko sitten kiinnittämään teippejä vihreisiin metallilankoihin ja pitkin matkaa leikannut niitä muotoonsa. Tänään maalasin lehdet ja "istutin" ne muovikorkeista tehtyihin ruukkuihin.
Tein melko suuria kasveja jotta ovat näyttäviä tuolla Britt-Marien ja Gunvaldin huushollissa :-) .
***
 Kuvassa alla on pesäraunioinen...
 Tämä viherkasvi on enkelinsiipi...
 Seuraavana vuorossa kookospalmu...
 Laitoin hieman ruskeaa maalia lehtien kärkiin. Se antaa luonnollista tuntua koska lehtien kärjet tuppaavat välillä ruskettumaan :-)
 Tässä on vielä peikonlehti.
Kiitos kaikille aiempaa postausta kommentoineille! 
On aina ilo lukea niitä  <3
***

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Musiikkia Mikki-hiiren tahtiin...

Posti toi tänään reilun satsin mini-ihanuuksia ja niitä ihastellessa onkin vierästänyt pieni tovi ;-) !
Niistä otan kuvia myöhemmin ja kokoan setin postausta varten :-)
***
Omia näpertelyjä olen tehnyt tänään tämän levysoittimen verran.. Olen jo kaun sitten löytänyt kuvan oikeasta 1:1 versiosta joka jäi niin elävästi mieleen ja tiesin, että tällaisen haluan nukkekotiin ennemmin tai myöhemmin! Jotkut asiat odottavat aina aikansa oikeaa hetkeä jolloin inspiraation 
määärä on juurikin passeli :-) !
***

Levysoitin on salkun sisällä ja halusin ehdottomasti toteuttaa tuon niin, että se on avattavissa ja suljettavissa.. 
 

***
Kiitos aiemmista kommenteistanne!
&
Mukavaa keskiviikkoa kaikille! 
<3 <3 <3

maanantai 10. helmikuuta 2014

Tarjoiluvaunu....

Modernien huonekalujen valmistus jatkuu sillä Britt-Marie ja Gunvald odottavat muuttoa uuteen asuntoonsa malttamattomina :-).
Tein tällaisen tarjoiluvaunun olohuoneeseen...Mukavaa uutta viikkoa kaikille :-) ! Pian juhlistetaankin jo ystävänpäivää <3

<3 <3 <3


lauantai 8. helmikuuta 2014

kalusteita modernimpaan makuun...

Kokeeksi tein moderneja kalusteita! Pinnatuoleja olen nähnyt muistaakseni Minimaailmassa myynnissä monenlaisia, mutta en muista oliko niissä kädensijat. Tykkäsin silloin niistä kovasti ja nyt päätin tehdä koemielessä tuoliparin. Nämä todennäköisesti päätyvät Britt-Marien ja Gunvaldin kaksioon :-)...
Suuremmassa kuppimaisessa tuolissa jossa on punainen pehmuste, olen käyttänyt mallina Suomalaista designia... Tuon kuppituolin tekeminen oli todella työläs, mutta lopputulos oli yllättävänkin jämerä rakenteen hentoon ulkonäköön nähden!
<3 <3 <3