keskiviikko 13. elokuuta 2014

Syysvauva.. - Autumn baby..

Jasmiinan synnytys käynnistyi viikonloppuna ja maanantai aamulla syntyi potra tyttövauva <3 ! Äidiltä hän on selvästi perinyt punaisen tukan vaikkakin kovasti luultiin tytön olevan tummatukkainen syntyessään :-) . Nenä on ihan selvästi isän puolelta ^_^ . 
Odotettavissa oli kuitenkin enemmänkin mullistuksia perheen elämään sillä sairaalassa vieraili sosiaalityöntekijä Erika jolla oli esittää pariskunnalle erittäin tärkeä toivomus.. Hän kertoi, että pieni taaperoinen oli löydetty noin kuukausi sitten hylättynä ja nälkäisenä! Nyt tuo pikkuinen sisupussi tarvitsee uuden kodin ja Erikan mielestä Jasmiina ja Rikhard olisivat juurikin sopivia ottamaan pikkuisen osaksi perhettään! Pariskunta tunsi suurta myötätuntoa ja suruakin pikkuisen kohtalosta ja suotuivat oitis pyyntöön. Pikkuinen taapero joka oli nimetty Aliinaksi sai vihdoin kodin <3 . Ohjeeksi he saivat, että tyttö ei anna leikata tukkaansa ja saattaa mennä pois tolaltaan jos parturointia yrittää! 
Perhe saapui kotiin eilen illalla ja näin ollen uusi elämä kahden lapsen vanhempina on alkanut <3 !
***
Jasmiina and Rikhard´s babygirl  was born on monday morning <3 ! She has inherited her red hair from her mother and nose is definitely from dad :-). 
There was more to come when a social worker Erika stopped by at the hospital.. She told that they had foun a small toddler alone and abandoned about a month ago. Now it´s time to find a new home for this child and Erika was convinced that Jasmiina and Rikhard would be good parents for this orphan. They promised to take care of her <3 . Erika told that the toddler was named Aliina and her hair must not be cutted..  Long hair seems to be important to her and it uppsets her too much to even mention about it!
Family arrived home yesterday and a life with two children has be begun <3 !
***

***
<3 <3 <3

2 kommenttia:

  1. Voi että, kuinka ihanaa! Taas on yksi uusi vauva nukkismaailmassa ja vielä yksi ihana pitkätukkainen taaperokin. Hurjan paljon onnea ja myötätuntoa koko perheelle. Ovat kultaisia, kun ottivat pikku Aliinan (mummoni ja siskoni kaiman :) ) hoiviinsa. Söpöjä kuvia, niinkuin aina... kivaa luettavaa.

    VastaaPoista
  2. Voih <3 Nyt on pikkuinen prinsessa syntynyt ja voi miten ihanaa myös, että adoptoivat pikku Aliinan <3 Kyllä nyt riittää Mökkikujalla vilkettä ja vipinää :) Ihana tarina ihanineen kuvineen <3 <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !