tiistai 22. heinäkuuta 2014

100 tykkäyksen merkkipaalu! - 100 likes...

Unelmia pienoiskoossa löytyy myös Facebookista ja nyt onkin tärppinä saada 100 tykkäystä kasaan! Kun tuo määrä saavutetaan niin laitan arvonnan pystyyn :-) ! Facebook-sivustollani Unelmia pienoiskoossa voipi käydä tykkäilemässä ja päällä on myös kysely johon voi kommentoida, mikä olisi sinun mielestäsi kiva palkinto jonka arvonnasta voisi mahdollisesti voittaa :-) ! Valitsen kaksi potentiaalisinta ehdotusta jotka toteutan ja ne tulevat voitoiksi arvontaan joka toteutetaan 100 tykkäyksen jälkeen!
***
Unelmia pienoiskoossa is also available on Facebook and when the page get 100 likes I will organize a giveaway :-) ! I have an inquiry and you can leave a comment what would be a nice miniature prize to win! Leave your comment here Unelmia pienoiskoossa and after 100 likes I will choose two most potential ideas to do in miniature size and they will also be the prizes!
***
Olen myös harkinnut pitkään josko kirjoittaisin blogiani myös englanniksi ja nyt kun lukijoita on myös Suomen rajojen ulkopuolelta niin se voisi kyllä olla hyvä juttu!
***
From now on I´m going to write my blog also in english!
I have many readers from abroad and that is why I made this
decision!
**
*
<3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !