tiistai 3. kesäkuuta 2014

Keväinen swappi ...

Olin kovin hätäinen kun sain ensimmäiset keväiset swappitavarat postissa ja aloin niitä hetimiten sovittelemaan paikoilleen... Pitihän ne sitten vielä valokuvatakin ja sekös kestikin oman aikansa kun piti tavarat koota kuvausta varten tekijän mukaan lajitellen :-) ! Taas nähtiin mitä hosuminen teettää :-D ! 
***
Swappiin oli kiva osallistua sillä en ole osallistunut aiemmin sellaiseen swappiin jossa olisi näin monta henkilöä kuin nyt oli, sillä meitä oli 10 henkilöä mukana! Monen monta ihanaa kevätylläriä tupsahti postin mukana <3 ! Itse laitoin perhosaiheisen setin jokaiselle.
***
Näillä suloisilla minitarvikkeilla askartelu sujuu kätevästi!
 Keväinen liina on pirteä lisä sisustuksessa.. Taimipurkki on mukava laitella valoisalle nukkekodin ikkunalle jatkamaan kasvuaan ja kukkakimppu takaa iloisen mielen!
 Hempeän värinen nalle pääsee ilahduttamaan Mökkikujan lapsukaisia ^_^ ! Setin mukana tuli myös itse koottavat siemenpussit kevätkylvöjä ajatellen. Kauniit astiat ovat aina tarpeellisia!
 Kun sormet on ensin laitettu multaan ja keväiset istutuspuuhat hoidettu niin on mukava laittaa pää tyynyyn ja lepäillä hieman <3 !
 Kauniit aurinkoisen väriset astiat sopivat erinomaisesti swapin teemaan ja ekologiset taimiruukut ovat nukkekodin viherpeukaloiden mieleen!
 Mullanvaihtopuuhat sujuvat näillä vermeillä kerrassaan mainiosti! Musiikki rentouttaa unohtamatta kuitenkaan kahvihetkeä.. Taidokkaasti tehdyt ruukut on mukava laittaa ikkunalle kun kasvit on istutettu uudelleen pitkän talven jälkeen! Käsien suojaksi on hvyä laittaa puutarhahansikkaat!
 Keväiset sirkuttajat voivat pesiä suloisessa linnunpöntössä.. Vielä keväisin on viileää ainakin öisin joten puisessa laatikossa voi säilyttää vaikkapa polttopuita. Keraamiset linnut voi lumien sulettua viedä puutarhaa koristamaan.. Ikkunalle on mukava laittaa hieman vihreää niin ei enää talvi kolkuttele mielen perukoilla.
 Kesää kohden on aika pohtia julkisivun maalausta ja tällä setillä hommat sujuvat verkkaisesti!
 Kun mieli kaipaa piristystä on aika pakata eväät ja kiikarit matkaan ja lähteä metsään linturetkelle.. Jos törmää lintulajeihin joihin ei ole vielä perehtynyt, voipi kirjoista etsiä tietoa!
***
Kiitos kaikille swapissa mukana olleille <3 !
***
<3 <3 <3

1 kommentti:

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !