lauantai 7. joulukuuta 2013

Kotona jälleen :-) !!

HUH! Aika rankka reissu, mutta todella hieno kokemus kaikkinensa! Eli Lahden Nukkekotijoulumyyjäisistä on nyt kotiuduttu ja myytäviä sisältäneet laatikot hitusen kevyempiä :-). Tosin tekemäni ostokset muiden pöydistä kompensoivat kyseistä myyntitavaran vähentymistä koska tilalle tuli kaikenlaista mini-ihanuutta!
Tapahtuma oli todella hienosti järjestetty ja vierailijoitakin oli jonkin verran! Oli positiivinen kokemus käydä myymässä ensimmäistä kertaa minituotoksia ja ensi vuonna kaiketi otetaan uusiksi hieman lähempänä, se jää nyt nähtäväksi :-)..

Tässä kuva miniostoksista jotka tuli tehtyä Mökkikujan asukkaita varten :-D :
 Nellien joka oli Finn-Aimon edustajana paikalla, pöydästä löytyi pitkään haaveilemani Mielen pesukone. Siinä on valot, äänet, avautuva pesuainelokero sekä napista avattava edessä oleva täyttöaukon luukku. Nellien pöydästä löytyi myös musta terrieri, kukkapöytä, tarjotin ja posliinilautasia 12kpl. Olen tehnyt siirtokuvia ajatellen lautaset yleensä Fimosta ja myös silloin kun olen tehnyt ruoka-annoksia suoraan massasta lautasille, mutta nyt voin kokeilla noita posliinisia välillä kyseisiin tarkoituksiin! Olutpakkaus, jauhopussi, mäntysaippua ja sinappi ovat Leean pöydästä löytyneitä ihanuuksia!  Kissa-aiheinen tiffanylasitaulu ja tyynyt on ostettu samasta pöydästä, en valitettavasti muista myyjän nimeä, mutta ovat todella ihania tuotoksia <3 ! Hyasintti, lanttulaatikko ja Rosollivati ovat Mirja Leppäsen taidokasta käsialaa! Myös projektilehtinen lähti mukaan ja heti paikanpäällä tutkiessani sitä myyntipöydän takana, totesin, että sieltä löytyy monenlaista mukavaa :-)!
 Palasin vielä hieman eiliseen koska emme ehtineet sytyttää lainkaa Itsenäisyyspäivän kynttilöitä ja päätimme poltella niitä tänä iltana :-) .

Huomenna on sitten Synttäriarvontapäivä ja osallistua voi vielä sunnuntaihin puoleenpäivään asti eli klo. 12.00 aika päättyy ja sen jälkeen suoritamme mieheni kanssa arvonnan. Ilmoitan voittajat klo. 18.00 mennessä huomenna! Onnea kaikille arvontaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !