keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Jouluhuone minikasvihuoneessa...

Pohdiskelin, että on aika haastavaa laittaa Joulua kaikkiin noihin neljään nukkekotiin koska Jouluisia tavaroita tarvittaisiin melkoinen määrä! Ylähyllyllä ruokailutilan nurkassa nökötti kutsuvasti punaiseksi maalattu minikasvihuone ja lavastin sinne Jouluhuoneen ja asetin sen olohuoneen ikkunalle :-). Tapetoin lasiset sivuseinät jouluisilla papereilla ja takaseinään leikkasin ikkuna-aukon paperiin. Lattia on tehty Bilteman sytyketikuista ja maalattu harmaalla akryylimaalilla. Jouluhuoneeseen on itsekin tullut tehtyä joitain koristeita, mutta monet Jouluiset pikkuesineet ovat nukkekotikirppiksen kautta hankittuja kanssanukkistelijoiden käsityönä valmistamia ihanuuksia <3 !
Muistuttaisin vielä, että sunnuntaina on tuo synttäriarvonta ja vielä ehtii halukkaat ilmoittautumaan mukaan :-) ! Otsikolla "Arvonta.." löytyy infoa osallistumiseen liittyvistä ohjeista ja kuvat palkinnoista!  Tässä linkki suoraan kyseiseen postaukseen Arvonta!

Kiitos aiemmista kommenteista kaikille<3<3<3!!

 Loppuviikkokin on jo ovella ja Itsenäisyyspäiväkin on ylihuomenna! Luukkuja on avattu jo neljä ja ainakin täällä meinaa jäädä minit ihan kaiken muun hössötyksen "jalkoihin" kun tuli kannettua maaliakin kaksi isoa purkillista kaupasta ja makuuhuoneen seinien maalausurakka alkaa pian! Joulusiivous on aloitettu ja kinkkukin jo möllöttelee pakkasessa.Synttärit on juhlittu jo etukäteen jotta saa käyttää kaiken mahdollisen energian Jouluisiin valmisteluihin :-) .

2 kommenttia:

  1. Ihastelen tässä tuota kynttelikköä ikkunanlaudalla, näyttää ihan oikealta. Paperikassi lattialla on cool! Ja kaunis Joulukuusikin Jouluhuoneessasi on! Upeaa..

    VastaaPoista
  2. Kiitos KikkaN :-) ! Tuo kynttelikkö on oikeasti Lundby-taloon kuuluva. Sähkötkin siihen voisi saada, mutta johto on poikki.

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !