perjantai 15. marraskuuta 2013

Viimeisimpiä miniostoksia...:-)

Olen tehnyt monenlaisia miniostoksia Facebookin nukkekotikirppikseltä ja näitä ihanuuksia on tulvinut postilaatikkoon pitkin viikkoa. Budjetti on tältä kuukaudelta pitkälti käytetty, mutta nämä minit piristävät mieltä pitkän aikaa :-) !!

Alapuolella ensimmäisessä kuvassa on suurin osa mineistä joita olen hankkinut. Vasemmassa reunassa ja oikean puoleisessa reunassa olevat verhot ovat Pirjo Salmun käsialaa. Vasemassa reunassa olevien verhojen vieressä ovat pannumyssy ja pikkuinen lintuaiheinen ristipistotyyny jotka ovat Teija Veijolan tuotantoa. Keskellä oleva kaunis virkattu peitto on Kristiina Miilumäen käsityötä. Tuolit esittelin jo aiemmin ja ne ovat Anna-mari kaipaisen taidonnäytteet. Ylhäällä vasemmalla oleva banaani on Marja meron kukkapuodista hankittu ihanuus!

Tämä suklaapukki on aivan valloittava ja sitä tuli tovi hypisteltyä ja ihailtua kun kirje saapui!
Suklaapukki on taiteilija Saara Vallinevan tuotantoa.

Tämä banaani oli saatava kun sellaisen bongasin olevan myytävänä! Sitä ihailtiin kuvasta ja sitä enemmänkin ihan livenä sen saavuttua perille :-) ! Banaani päätyi Adalminan iloksi Suuren Kartanon lukunurkkaukseen.
Jasmiina hankki tämän kauniin mekon Marja-Liisa Rannan ompelimosta. Tämän nähtyään Jasmiina oli vankasti päättänyt, että tämä on juuri hänelle sopiva ja se on hankittava :-) !! Mekko on viimeisen päälle taidokkaasti ommeltu ja mikä hienointa, siinä on nepparikiinnitys takana!
Muutama piskuinen hankinta on vielä tulon päällä, mutta niistä lisää myöhemmin ;-)....

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille <3 !!!
....Kiitos myös kaikista ihanista kommenteistanne joita olen saanut teiltä lukijoilta <3 <3 <3 !!!

1 kommentti:

  1. Kiva nähdä että ompelimoni tuotos on päässyt maailmalla hyvään kotiin ja sopii niin mainiosti Jasmiinalle :)

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !