perjantai 8. marraskuuta 2013

Room by Room- nukkekodin keittiö...

Tällainen ihanuus oli huudettavana Facebookin nukkekotikirppiksellä ja tuo oli mitä hienoin löytö. Yritin, etsiä hieman informaatiota googlettamalla tuosta nukkekoti-ratkaisusta, mutta jonkun verran löytyi kuvia, mutta selkeää tuote-esittelyä ei löytynyt. Näiden myynti on kuitenkin jo jokin aika sitten lopetettu, mutta ainakin Ebay:ssa oli jonkun verran tarjolla näihin pinottaviin pienoishuoneisiin kuuluvia tavaroita. Muissakin ulkolaisissa kauppapaikoissa näkyi olevan jonkun verran myös useamman huoneen kokonaisuuksia kaupan.
    Tämän setin mukana tuli runsas määrä oheistavaroita jotka ovat tietenkin mahdollisuus itse asetella paikoilleen. Olen ymmärtänyt, että nämä 1:12 pienoishuoneet ovat kuitenkin lasten leikkeihin tarkoitettu vaikkakin nyttemmin kannattaa jo säilöä pienten käsien ulottumattomiin kun näitä ei enää oikein mistään näytä saavan.
    Tässä Room by Room-keittiössä on valot uunissa, mikrossa, kattotuulettimessa ja lasiovellisissa kaapeissa. Jääkaapissa on runsaasti elintarvikkeita ja jääpalakone on hauska nykyajan keittiöön sopiva lisä :-). Ainoa pattereilla toimiva efekti ei ole suinkaan vain valaistus vaan uuni/hella, mikro ja lavuaari pitävät myös ääntä. Vaikka äänet ovat hieman epäselviä niin ovat silti jotenkin hellyyttävä lisä tuohon upeaan kokonaisuuteen!
    Olen miettinyt pieniä tuunauksia kuten tapetit ja toisenlaiset verhot mm. En kuitenkaan halua liikaa tehdä mitään lopullisia ratkaisuja joten ajattelin kiinnittää tapetit aivan kevyesti seiniin, esim. liimaamalla ne ensin kartongille jotka on leikattu muotoonsa ja laitan ne seiniä vasten esim. nukkekotivahalla tai aivan pienillä teippauksilla. Tarkoitus on kuitenkin, että alkuperäinen olemus ei tulisi kärsimään ja keittiön pystyy tarvittaessa palauttamaan alkuperäiseen ulkoasuunsa.

 Tässä muutama otos keittiöstä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !