lauantai 2. marraskuuta 2013

Nyt soseutetaan, mixataan, vatkataan ja vaivataan !

Viimeviikolla olen askartanut tällaiset pienkodinkoneet. Tein myös kahvinkeittimiä, mutta laitan niistä kuvia myöhemmin, on vielä yksi värikokeilu kesken :-).
Näillä aurinkoisen keltaisilla minilaitteilla uskoisin nukkekodissa joululeivonnaisten ja ruokien valmistuvan vaivattomasti :-D.
Kaikki laitteet on muovailtu Fimo-massasta ja metalliosat ovat hyvin taivuteltavissa olevaa alumiinilankaa. Alumiinissa on se hyvä puoli, että aluksi sen on jopa liiankin pehmeää, mutta kovettuu taivuteltaessa ja asettuu aloillensa niin sanotusti. Monitoimikoneen kulho on tehty katkaisemalla muovinen pikari, jotka ovat saavuttaneet kovan suosion nukkekotikansan keskuudessa :-) . Ostin pikareita Forssan markkinoilta ja nyt vasta keksin käyttää niitä, mitä ihmettä?? Nyt vasta????
Näitä on aivan mielettömän ihana tehdä ja saavat hyvälle tuulelle :-).
Näiden malli on otettu Kenwood-kMix-sarjan tuotteista. Ehkäpä kokeilen myös tehdä saman sarjan kahvinkeittimen... Meillä on 1:1 koossa sellainen fuksian punaisena ja on todella suloinen joten miniatyyrina varmasti vielä suloisempi! Laitan minikeittiön apulaisista hieman fotoa kehiin:
Jasmiina on tekemässä muuttoa mökkikujalle ja nämä ovat sisaruksilta ja vanhemmilta tupaantuliaislahja uuteen kotiin. Tulevat varmasti tarpeeseen kun Joulu tekee tuloansa ja sen lisäksi, että muutto pitää hoitaa alta, pitää jouluvalmistelutkin saada tehtyä!


4 kommenttia:

  1. Voi miten hienot kodinkoneet olet loihtinut. Aivan täydelliset.

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä tehnyt todella hienoja kodinkoneita! Miten saatkaan niistä niin aidon näköisiä, ei voi muuta kuin ihailla!

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !