keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Joulu saapuu pikkuhiljaa niin minikoteihin, mutta myös 1:1 koteihinkin!

Olen laittanut olohuoneeni joulukuntoon ihan täällä meidän 1:1 huushollissakin :-). Ostin pienen kuusen ja koristelimme sen poikani kanssa :-). Se on aina vuoden kohokohta ja teemme sen jo marraskuun alussa ennen isänpäivää. Kyntteliköt palaa niin keittiön kuin ruokalutilan ikkunoissa. Jouluiset tekstiilit ovat löytäneet paikkansa ja leivoin piparkakkutalon tuon meidän pikkumiehen toiveiden mukaisesti <3 !Tein kuuseen koristeita poikani eri ikävaiheina otetuista valokuvista. Viime vuonna ja tänä vuonna oli sama tilanne, että meinaa ihan itku tulla kun niitä liikuttuneena kuuseen laittelee <3 ! Pitää koittaa aina ryhdistäytyä, ettei poitsu ihan hämmenny, että mitä tuo tuossa nyt oikein meinaa :-D ! Joululaulut ovat jo myös soineet taustalla piparkakkutaloa kasatessa! Tämä on se mikä meillä tekee Joulun, eli se ihana ja rauhantäyteinen odotus joka aloitetaan hyvissä ajoin! Lahjat tulevat viimeisenä listalla ja ne lähinnä ovat tuota jälkikasvua varten kun lasten Jouluun kuitenkin kuuluvat ne paketit aika olennaisesti. Aikuisena vasta ymmärtää mitä Joulu oikeasti on ja mikä on sen merkitys!

Tämä oli siis meidän perheen virallinen Joulun avaus ja sen myötä Toivotan oikein lämmintä ja onnentäyteistä Joulun odotusta kaikille lukijoille <3 !!!

5 kommenttia:

 1. Hienoja kahvinkeittimiä. Joulu saa siis tulla:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon sanoistasi Merja <3 !! Kyllä Joulun saa jo hyvillä mielin toivottaa tervetulleeksi :-) !

  VastaaPoista
 3. Oi, olette edellä! Täällä joulun laitto on vasta ajatustasolla. Pitää ensin ehtiä vähän siivoilla, että mahtuu joulun "jutut". Hyvälle näyttää!

  VastaaPoista
 4. Oi, olette edellä! Hyvälle näyttää. Täällä joulun laitto on vasta ajatuksen tasolla, kun ensin on siivottava eikä siihen ole ollut aikaa eikä myöskään haluja/voimia. Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä. Kiitos esimerkistä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Päivi :-) ! Varhain on tullut aloiteltua laittelut, mutta vielä on kuitenkin hyvin aikaa väsätä kaiken näköistä :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !