lauantai 26. lokakuuta 2013

Lisää Joulun makeita herkkuja :-) !

Olemme taasen tehneet loppuviikon ostokset herkkuosastoja tarkkaan kierrellen :-). Herkut valitaan aina sen mukaan mikä karamelli maistuu hyvälle, mutta kovasti vaakakupissa painaa myös millainen on tuotteen pakkauksen ulosanti ;-). Paljon on kaikkia ihanuuksia mitkä näyttäisivät miniversiona todellakin viehättävältä, mutta ensinnäkin pakkauksen ostaminen on aina hintakysymys ja tulostimeen menee mustetta jo ihan tarpeeksi ja tuo kaikkein vahvin valokuvapaperikin on hieman hinnakkaan sorttista :-I ! Mutta olen panostanut niihin perinteisiin juttuihin, jotka ovat tuttuja jo kautta aikain! Laitetaampa hieman kuvia kehiin tuomaan tunnelmaa lauantaiaamuun :-) :

Ensimmäisessä kuvassa jälleen Annas-piparkakkuja, mutta erilaisessa pakkauksessa kuin edellisessä postauksessa..

Seuraavana vuorossa Jouluisia konvehtivaihtoehtoja. Kaikkia maistaneena voin todeta, että ovat herkullisia ja näiden 1:1 versiot häviävät olohuoneen kerrostarjottimelta erittäin nopeasti ;-) !

Makoisaa viikonloppua kaikille <3 !!!

4 kommenttia:

  1. Mitä herkkuja! niin sillit kuin makeatkin.

    VastaaPoista
  2. Söin silmilläni kaikkea ja herkullista oli :) Täydellistä kerrassaan!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maria kommentistasi :-) ! Kirjoittamasi nukkekotikirja on toiminut suurena inspiraation lähteenä ja myös blogiasi olen lukenut ahkerasti :-)! On ollut ihanaa havaita näiden muutaman vuoden aikana miten paljon nukkekotiharrastajia onkaan ihan Suomessakin!

    VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit kurkistamassa miniatyyrimaailmaani <3 !
Thank you for stopping by at my miniature world <3 !